Tenten verhuur

Op zoek naar een bedrijf met goede tenten verhuur? Wat je ook organiseert, tenten van TenD zijn de juiste oplossing voor je evenement. Aluhallen, partytenten of werktenten, hebben wij allemaal. In verschillende afmetingen en kleuren.

Een evenement bestaat niet alleen uit de overkapping, maar ook geven wij advies over meubilair, installaties en aankleding van de tent. Ook geven wij advies over de opbouw van de tent en de afbouw ervan. Bij ons staat kwaliteit centraal, zowel voor onze eigen materialen als de keuze van de partners waarmee wij samenwerken.

Ons assortiment aan verschillende tenten zullen ervoor zorgen dat je altijd een tent kunt vinden die past bij jouw evenement. Zo hebben wij verschillende soorten tenten voor elk evenement. Aluhallen, stretchtenten of pagodetenten? We hebben het allemaal.

De aluhaltent is bijvoorbeeld de meest populaire tent om te huren. Ook is het de meest gebruikte soort tentconstructie ter wereld. Het zijn prachtige tenten met een aluminium frame. De mogelijkheden met dit soort constructies zijn eindeloos.

Een stretchtent van hoge kwaliteit kan ook gehuurd worden bij ons. Dit zijn flexibele tenten met een leuke uitstraling. Een stretchtent kan op verschillende manieren ingezet worden, waardoor het interessant is voor festivals, feesten, uitjes, borrels of om een loungeplek mee te creƫren.

Zo hebben wij nog meer verschillende tenten voor elk evenement.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *