​70 jaar Beeld en Geluid: Snapchat-ceo in College Tour

Beeld plus Geluid bestaan niet alleen ene Gelderse museum in Hilversum. Het bestaat onzerzijds binnenlandse tv- plus radio-gegevensbestand, dat viert dat Nederlandse tv nu 70 klas (!) bestaan. Daarom zijn er van 1 tot en met 4 oktober eentje grote viering doodmoe den NPO’s, inclusief als hoogtepunt plausibel den College Tour-overdracht waarin Twan Huys studenten vragen laat stellen aan Snapchat-ceo Evan Spiegel.
Snapchat-ceo ter College Tour
Natuurlijk praat jij inclusief eentje ceo van een van den grootste sociale drukpers ter bodem noch overheen Nederlandse tv-beelden be den jaren ‘80, doch het toont correct de diversiteit van ie medialandschap. Social pers persoon doodmoe hun spelletje net zo inderdaad beeld plus geluid. In den cessie van College Tour verdedigen de studenten Evan dan zowel over den grote zeggenschap van social pers, het veranderende medialandschap plusteken den toekomst van tv.

Snapchat eigendom ook te onzerzijds veld stem: te Holland bereikt Snapchat maandelijks 4,5 miljoen gebruikers. Wereldwijd wezen er dagelijks 392 miljoen mensen live doodop Snap, goedje celebs indien Will Smith plusteken Ryan Reynolds zelfs kip eigen ‘televisie’-reeksen hebben. NPO plus Talpa zenden sedert kort zowel stukjes van hoen televisieprogramma’s over doodmoe Snapchat.

Beeld plus Geluid
De viering van 70 jaar Nederlandse televisie (den eerste uitzending was 2 oktober 1951) brengt meer bijzondere programma’s met zich tevens. Zo bestaan er een Mediacollege overheen de Stem van den Straat (om Roel ‘Vox Pop’ Maalderink), gaat Telekids-stuntman Carlo Boszhard en Irene Moors 70 schooljaar televisie loeren (noch letterlijk, enkelvoudig eentje middag), bestaan er een expositie overheen ie Eurovisie Songfestival en bestaan er een Mediacafé overheen 70 klas TV-specials.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *